Officials ELE Rally 26-05-2017

Afgelopen zondag zijn er mensen van de ELE Rally komen kijken bij M.A.C.H.-One, en ze waren onder de indruk en hebben met plezier staan kijken naar onze geweldige hobby.
Nu zijn zij op zoek naar vrijwilligers die op vrijdagavond kunnen helpen als offical, wij als M.A.C.H-One hebben gezegd dat we d.m.v. van deze mail dit onder aandacht van onze leden willen brengen.
Hieronder de mail die ze hebben gestuurd naar ons, lijkt het je leuk om hieraan mee te helpen schroom je niet en schrijf je in.

 

Voor de ELE Rally 2017 zijn we op zoek naar mannen en vrouwen welke ons op vrijwillige basis kunnen helpen als Official.
Men kan tijdens deze dag de rallysport vanuit de organiserende kant meemaken.
 
Wat wordt er van de official verwacht?
Iemand die meehelpt bij de ELE Rally is verantwoordelijk voor een baanpost. Samen met een andere official zorgen ze onder andere voor de veiligheid van het publiek, en waarschuwen ze de proevenchef in geval van een calamiteit.
We hebben als organisatie eigenlijk maar 2 eisen…
Minimaal 18 jaar of ouder.
Een heerlijke glimlach samen met een gezonde vorm van enthousiasme.
 
Wat krijgt men ervoor terug?
Je krijgt de ELE-Rally van een andere kant te zien. Maar natuurlijk krijgt men ook een heerlijke warme maaltijd voor de proef, om de proef te bemannen met een volle maag. Tevens krijgt men tijdens de proef een lunchpakket en official pakket.
 
Je bent voor ons net zo veel waard als een official met een volledige official licentie. Want zonder JOUW hulp kan de klassementsproef van Stiphout wellicht niet door gaan.
Kom jij ons team versterken op vrijdag avond 26 mei 2017 bij de klassementsproef? Meld je dan snel aan!
En wil je eerst nog wat meer informatie? Kijk dan snel op http://www.elerally.nl/2017/index.php/nl/team-ele
Of bel mij (Rob de Laat 06-43470290)
 
Hopelijk zien we op 26 mei 2017
 
Kind regards,
Met vriendelijke groet,
Rob de Laat
 
r.delaat-fotografie@live.nl
+316 - 434 70 290